Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Termékek Menü

Csonterősítés, izület

Rendezés:

100 mikrogramm MK7-et tartalmazó étrendkiegészítő kapszula. Az MK7 a K2 vitamin legjobban felszívódó formája. Egy hagyományos japán erjesztett szójaételből, a nattóból vonják ki.

Raktáron
6.561 Ft

A magyar lakosság több, mint kétharmada szenved D-vitamin hiányban! A D-vitamin-hiány az egyik legkomolyabb népegészségügyi probléma ma Magyarországon.

Raktáron
4.094 Ft

Glükozamin, kondroitin és MSM tartalmú étrend-kiegészítő kapszula. A glükozamin és az MSM szinergikus kombináció az ízületek megfelelő működésének fenntartásához.

Szállítási idő 2-3 nap
9.982 Ft

Kalcium tartalmú étrend-kiegészitő készitmény. A kalcium, a magnézium és a D-vitamin szerepet játszik a normál csontozat és fogazat fenntartásában, a normál izomműködésben, a sejtosztódási folyamatokban.

Raktáron
5.993 Ft

Cápaporcot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. A termék fő összetevője a cápaporc, mely hatóanyagként mucopoliszacharidokat tartalmaz, de jelentős a kalcium és foszfor tartalma is. Kalcium és foszfor szükséges a normál csontozat és egészséges fogazat fenntartásához.

Érdeklődjön, mikor lesz elérhető
6.043 Ft

II típusú kollagént tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. A kollagén az izületek, inak, porcok, szalagok és a csontozat természetes összetevője.

Szállítási idő 2-3 nap
11.466 Ft

D-vitamint tartalmazó eper és málnaízű rágótabletta édesítőszerrel

Szállítási idő 2-3 nap
3.627 Ft

Hyaluronsavat és MSM-et tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. A termék hatóanyagai közül a hyaluronsav a fehérjék glikozaminoglikán családjába tartozik, és a porcok egyik fontos alkotóeleme. A metil-szulfonil-metán (MSM) a szerves kén egyik formája, melyből a szervezet különféle enzimeket, antitesteket szintetizál, de részt vesz a kötőszövet és nyálkamembránok felépítésében is.

Szállítási idő 2-3 nap
8.420 Ft

Kalcium, magnézium, D-vitamin és cink szükséges a normál csontozat és fogazat fenntartásához.

Szállítási idő 2-3 nap
8.661 Ft

Glükozamin, kondroitin-szulfát és MSM tartalmú, Citrom ízű folyékony étrend-kiegészítő. A glükozamin az ízületi porc építőanyaga. Nagy koncentrációban van jelen az ízületekben és az azt körülvevő szövetekben, a porcban. A kondroitin a porcszövet sejtközötti állományának fontos építőköve. Az MSM (metil-szulfonil-metán) a szerves kén egyik formája, részt vesz a kötőszövet és nyálkamembránok felépítésében.

Szállítási idő 2-3 nap
8.420 Ft

Kellemes citrom ízű, a kalciumot és a magnéziumot könnyen felszívódó citrát formában tartalmazó folyékony étrendkiegészítő készítmény. Boront és D-vitamint is tartalmaz.

Előrendelhető
6.439 Ft