Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Lakos Antal és Balogh AndreaKedves Látogató!

Köszönjük, hogy egyáltalán érdeklődik arról, hogy ki áll az oralbiotikum.hu webáruház működésének hátterében. A nevem Lakos Antal, és kedvesemmel Balogh Andreával családi vállalkozásként üzemeltetjük ezt a webáruházat.

Célunk elsősorban, hogy az internet lehetőségeit kihasználva mindeki számára elérhetővé tegyünk olyan készítményeket, amelyeket a nagyközönség, illetve a szakma még nem, vagy csak kevésbé ismer, de mégis hatalmas segítséget jelenthet az adott problémákkal küszködőknek.
Jelenleg három fő termékcsaláddal foglalkozunk:

- OralBLIS termékcsaláddal, mely a szájüregi egészséges mikroflóráját hivatott elősegíteni. A BLIS K12 és M18 különleges, teljesen természetes, jótékony baktériumok egyre népszerűbbek a fül-orr-gégész illetve fogorvosi körökben.

- Az amerikai NOW termékcsaláddal, melynek több száz terméke közül elsősorban a d-mannose illetve K2-MK7 vitamin készítménye a legnépszerűbb nálunk. Szintén kevésbé ismert ma még magyarországon, hogy ezek a termékek milyen fontosak. A d-mannose elsősorban hölgyeknek, a K2 vitamin MK7-es verziója különösen 40 fölöttieknek számára.

- Maharishi Ajurvéda termékcsalád pedig leginkább az eszmeiségével fogott meg bennünket. Az ősi ajurvédikus gyógyászat letisztult tudására alapozott, egyéni testtipusra szabott termékei igazán különlegesek. Az elmúlt években megismertük ennek az ősi gyógyászati rendszernek alapjait, lehetőségeit, és igazán úgy látjuk, hogy egy fantasztikus tudás újraelevenedéséről van szó, mely sokakat fog segíteni fizikai-szellemi-lelki egészségük, egyensúlyuk helyreállításában. Egészségkonzultációkról bővebben itt olvashat. (hamarosan addig is érdeklődni, jelentkezni a 70/ 418-3154-on lehet). A www.reggelesteTM.hu oldalon az egyik leghatásosabb ősi betegségmegelőző programunkat mutatjuk be.

Habár ez a webáruház leginkább az oralbiotikumoknak van szentelve, mindhárom termékcsalád megvásárolható.

Mi ezúton is szeretnénk megköszönni bizalmukat! Nagyszerű érzés, hogy több ezer főt tudhatunk már a vásárlóink körében. A részünkről, amikor csak tudunk, próbálunk segíteni, megfelelő tájékoztatást adni, illetve a lehető leggördülékenyebben lebonyolítani a rendelési folyamatot. Amennyiben a vásárlás valamelyik folyamatával nincs megelégedve, kérjük mindenképpen jelezze, mert egyébként nem fogjuk megtudni, mi az a terület, amin javíthatnánk.

Minden jót és jó egészséget kívánva,
Üdvözlettel,

Lakos Antal és Balogh Andrea

és persze, akkor kezdődjön a kötelező rész::)

Az oralbiotikum.hu üzemeltetője:

Cégnév: HUNASAKTI Kft.
Székhelye: 1039 Budapest, Hollós Korvin Lajos u. 1.
Cégjegyzékszám: 01-09-980968 (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága)
Adószám: 23844272-2-41

Elérhetőség:

Email: shop [kukac] oralbiotikum.hu
Tel.: 06-70-418-3154

Ügyvezető:

Lakos Antal
Tel: 06-70-418-3154
E-mail:hunasakti [kukac] gmail.com