Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Termékek Menü

Gyerekeink egészsége

Az oviba már megint betegen vitte valaki a gyerekét?

Adjon extra védelmet gyermekének
az elkerülhetetlen hatásokkal szemben!

Családunk egészségének megőrzése mindig kiemelt fontosságú. Általában ha az egyik gyermekünk lebetegszik, hamarosan követi a másik is, komoly logisztikai fejtörőket adva a gyakran nagyszülői segítség nélkül maradt szülőknek. Ráadásul gyakran a munkahelyen sem könnyű szabadságot kivenni, mert a gyerekek betegek. Ezt tetézi, hogy a bakteriális felsőlégúti betegségek egyik családtagról a másikra terjednek egészen addig, míg mindenkin végig nem mennek.  A BLIS K12 baktériumtörzs a kutatások szerint segít védelmet biztosítani az egész családnak a betegséget okozó baktériumok ellen.

Egészséges mikroflóra a szájban megakadályozza a betegségeket okozó baktériumok elterjedését

A Streptococcus salivarius, BLIS K12 baktérium törzse jótékony hatású és biztonságos gyerekek, felnőttek és idősek számára egyaránt. A S. salivarius az egyik legnagyobb számban jelenlevő jótékony baktérium a szájban, és általában az első, amit "megszerzünk" csecsemőként. Vannak akik úgy gondolják, hogy az édesanyánk első csókján keresztül kapjuk.

Tanulmányok megmutatták, hogy azok a gyerekek, akik a K12-höz hasonló S. salivarium baktérium törzzsel rendelkeznek, 50%-kal kisebb a valószínűsége, hogy olyan baktériumok elterjedjenek a szájukban, amik pl a torokfájást okozzák. Sokkal kevesebb a középpfülgyulladás is (ami a leggyakoribb bektriális fertőzés gyerekeknél, és az orvosi látogatások egyik fő oka).

Kellemetlen szájszag gyereknél is előfordul

A rossz lehelet nem csak a felnőtt generációt vagy az idősebbeket sújtja. Óvodások, iskolások is szenvedhetnek tőle. Kamaszkorban is nagyon ciki a rossz szájszag. Legtöbbször a probléma ugyanaz. A rossz baktériumok túlsúlyba kerültek. A streptococcus salivarius k12 viszont segít újra egyensúlyba hozni a száj mikroflóráját, így visszaadhatja gyermekének a friss, üde lehelet érzését.

Rendezés:
Streptococcus salivarius K12TM (BLIS K12™) tartalmú, eper ízű, szopogató tabletta D-vitaminnal és gyümölcscukorral. Étrend-kiegészítő készítmény.
(3x10 db 950 mg-os tabletta) Az eredeti új-zélandi termék európai vonala. 1 havi adag.
Raktáron
8.890 Ft