Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Termékek Menü

Tapasztalatok (BLIS K12)

Oralbiotikum tapasztalatok

Magyarországi tapasztalataink

a fogínygyulladás szinte teljesen elmúlt

Két okból tettem egy próbát a BLIS K12-vel. az egyik, hogy érzékeny a torkom, gyakran és könnyen begyullad. A másik, hogy vagy egy éve egy - fogorvosom szerint - elmulaszthatatlan fogíny gyulladásom van (volt), mert a lesorvadt íny miatt újra és újra beköltöznek a bacik a gyökér mellé.

Nos, a torkom továbbra is irritált, de a fogínygyulladás, ami eléggé aggasztott már egy éve, szinte teljesen elmúlt és szerintem még tovább fog javulni. Úgyhogy engem teljesen meggyőzött a termék használata, teljesen nyilvánvaló és kézzelfogható az eredmény.

A torkom (légcsövem) gyulladásait másnak a számlájára is írom, orrdugulásban szenvedek, ezért orrcseppet használok, amitől viszont éjszaka a párásító ellenére könnyen kiszárad a torkom, ill. a légcsövem...mindenképen fogok továbbra is rendelni, mert más az életminőségem, mióta már csak egy kis érzékenységet érzek az ínyemnél.

Gábor

reggel nem éreztem szájszagot magamon

Az elmúlt időszakban gyakran éreztem, hogy rossz a szám "íze". Közvetlenül fogmosás után egy darabig rendben volt, de például ébredéskor vagy a nap végére ... inkább nem részletezem. Nem nagyon szerettem túl közel menni ismerőseimnek, mert nem tudtam, hogy érzik-e. Voltam fogorvosnál is, betömött egy lyukas fogat, de más problémát nem talált. Szájvizet javasolt, amit nem nagyon szeretek. A BLIS K12 hihetetlen volt. Este bevettem, és reggel nem éreztem szájszagot magamon. Amikor abbahagytam, egy pár hét után ismét visszajött a probléma, de egy sokkal enyhébb formában. Újra beszedtem párat, és ismét elmúlt.

András

egy-két nap alatt elmúlt a probléma

Egy ideje észrevettük, hogy 5 éves kisfiúnknak minden reggel erős szájszaga van. Nem értettük miért. Mindennap rendesen mossuk a fogát, szépek. Az oralbiotikum szedését követően egy-két nap alatt elmúlt a probléma. Azóta már nem érezzük.

Bence

baktériumok, vírusok korában ez a termék nélkülözhetetlen

"Évek óta gyakori torokfájással küzdöttem, ami nagyon kellemetlen volt számomra. Pár hónapja /tavaly nov./ kipróbáltam ezt a terméket, nagy örömömre a probléma megszűnt. Megváltozott a leheletem, a szájíz kellemes lett. Már nem tudom nélkülözni. A baktériumok, vírusok korában ez a termék nélkülözhetetlen minden háztartásban. Csak ajánlani tudom mindenkinek."

AM, Záhony

ez a szer végre bevált

Már egy ideje szedem az orálbiotikumot, és azt kell mondjam, hogy ez a szer végre bevált. A férjem 5 napos lázzal influenzával küszködött, a kislányom tüdőgyulladással, nekem viszont semmi bajom nem lett, nem kapok el azóta ilyen betegségeket. A következő körben már a családomnak is adni fogom.

egy édesanya

nem voltam beteg egész télen

Az idén télen használtam először az oralbiotikumot. Nem voltam beteg egész télen. Most tavasszal ugyan leterített valami vírus. Lehet, hogy influenza volt, mert sokáíg magas, 38-39.5 fokos lázam volt. Ritkán van ilyen nekem, de ha van, azzal több hétig szenvedek, mert először rámegy a torkomra, majd a hörgőimre, és végül nem, vagy csak nagyon nehezen tudom megúszni az antibiotikumot. Most, azonban amikor a vírus levert a lábamról, napi 3-szor szedtem az oralbiotikumot. A torkom végig gyulladásmentes, szép rózsaszín volt az egy hét alatt, míg magas lázam volt. Miután a lázam elmúlt, nem jött semmiféle szövődmény. Ez nekem maga a csoda!

Attila, Budapest

Külföldi tapasztalatok

a rossz lehelet teljesen eltűnt

"Már egy ideje kínos volt, hogy kellemetlen szájszagom van. A feleségem is gyakran panaszkodott és nagyon kellett vigyáznom nyílvánosságban, barátok előtt vagy munkahelyen. BLISK12 probiotikum egy csodaszernek bizonyult számomra, mert a baktérium okozta ínyproblémám és a rossz lehelet teljesen eltűnt. Hála Istennek a BLIS K12ért!"

Denis

nem kell aggódnom, hogy vajon üde-e a leheletem

"Csak annyit szeretnék mondani, hogy imádom ezt a terméket. A BLIS K12 mintha egy csoda lenne. Nem kell aggódnom, hogy vajon üde-e a leheletem, mert tudom, hogy a lehetem üde és a számat mindig nagyon tisztának érzem. Szép munka és gratulálok Dr. Tagg."

Laura, Egyesült Államok

újra magabiztosnak éreztem magam

“Szeretném az örömömet kifejezni a termékükkel kapcsolatban. Azóta használom, amióta láttam dokumentumfilmet a TV-n. A vendéglátó iparban dolgozok és naponta több száz emberrel találkozok. Már évek óta rossz a leheletem, a mentolos cukrok és a szájvízek ellenére, amelyek már nem nagyon segítettek.

Amint elkezdtem használni a terméküket, megszűnt az a szörnyű íz. Újra magabiztosnak éreztem magam, mégha közelről kellett beszélnem az emberekhez. Egészen addig nem tudod milyen jó érzés ez, amíg nem érint ez a probléma. Észrevettem, hogy amint abbahagyom a szedését a probléma visszajön, ezért áttértem és naponta szedem. Úgy vásárlom a terméküket, mint egy napi szükségletet. Amúgy adok a kinézetemre, miért ne költhetnék egy picit a száj higiéniámra, tudván, hogy 100%-ban számíthatok rá. Megéri!”

Bruce, új-Zéland

sokkal kevesebb orr és fülproblémám van, mint előtte

"Már több éve használom a BLIS K12 terméket (Új-Zélandon a Throat Guard márkanévvel jelzett) és hatékonyan kezelte a szájszag problémámat. Naponta egyszer szedem lefekvés előtt, ugyanolyan rutinommá volt, mint a fogmosás, fogselyem és a nyelvtisztítás. Azóta sokkal kevesebb orr és fülproblémám van, mint előtte. Ezektől gyakran szenvedtem egy sima megfázás után. Nagyon le vagyok nyűgözve a K12 eredményeitől. Szép munka BLIS kutatók, hogy elérhetővé tették ezt a terméket."

Gina, Ausztrália

gyakran kapok mandulagyulladást, de azóta nem volt

“Gyakran kapok mandulagyulladást, de azóta nem volt, amióta a tablettákat szedek, amint az első tünetek megjelennek.”

Suzie, Új-Zéland

azóta nem voltam beteg

“Amióta naponta szedem ezt az ételkiegészítőt, azóta nem voltam beteg! Gyakran megbetegedtem, általában a torkomtól indult, majd átterjedt a testemre, de úgy tűnik nekem, hogy pont erre van szükségem, hogy megerősítsem az immunrendszeremet. Hálás vagyok és mondom mindenkinek!”

Sue, Új-Zéland

8 éves kislányunk folyamatos torokgyulladásokkal küszködött

"8 éves kislányunk folyamatos torokgyulladásokkal küszködött. Már pár hónapja szedjük a K12 terméket és csodálatosan nagy segítség volt nekünk. Ausztráliában élünk és ki tudták szállítani a terméket. Nagyon ajánljuk a terméket mindenkinek."

James, Egyesült Államok

fogínygyulladásomat most már kordában tudom tartani

"Csak annyit szeretnék mondani, hogy a termékük rendszeres használatának köszönhetően a fogínygyulladásomat most már kordában tudom tartani. Az Egyesült Államokban élek és 2006 óta importálom a terméküket. Hálás vagyok, hogy ilyen nagyszerű terméket sikerült felfedezniük. Ez és a rendszeres fogorvosi látogatásaim megszűntették a fogínyvérzéseimet."

Mary, Új-Zéland

gyakran fáztam meg repülőgép utak után

"Gyakran fáztam meg repülőgép utak után, de mióta szedem a terméküket, egyetlen egyszer sem volt megfázásom vagy influenza. Nagyszerű termék megelőzésre. Lelkes használója vagyok a terméküknek és sok ismerősömnek ajánlottam már."

Kleeoh, Egyesült Államok

jóval többet segített, mint, amit vártam tőle

"Krónikus arcüreg problémákkak küzdöttem és nemrégen egy durva arcüreggyulladást kaptam. Minden előírást követtem: szedtem antibiotikumokat, a felírt orrspayt, antihisztaminokat, köptetőket és az orromat naponta kétszer sós vízzel átmostam, és így ok voltam, de sosem 100%-osan. Egy hónapig állandóan fájt  és viszketett a torkom és csöpögött az orrom, és arra gondoltam, hogy csak át kell vészelnem, és folytatnom kell az arcüreges rutinomat.

Akkor fedeztem fel ezt a terméket, amikor probiotikumok után keresgéltem, hogy ellensúlyozzam az antibiotikum kúrát. Az immunrendszer támogatása miatt rendeltem meg, de jóval többet segített, mint, amit vártam tőle. Kb 4 napig szedtem először és a tüneteim kezdtek eltünni. Nem is gondoltam először, hogy ez a probiotikum segített, de amikor abbahagytam kb 3 napig (elfelejtettem bevenni), a tünetek újra jelentkeztek. Próbáltam kideríteni, hogy mit csináltam máshogy, de ez volt az egyetlen dolog, amire gondolni tudtam. Újra elkezdtem szedni és magammal is vittem mindenhova, hogy ne felejtsem el szedni… és nem hittem el, de a szimptómák megint eltűntek pár nap alatt.

Biztos lehet véletlen egybeesés is, de most már nem akarom abbahagyni, pusztán azért, hogy kiderítsem. Ha arcüreggyulladással küszködik, használja ezt a terméket!"

KCFLR, Egyesült Államok

35 éve szedek orvosságokat arcüreg és orrüregi problémákra

"Több, mint 35 éve szedek orvosságokat arcüreg és orrüregi problémákra. 2 hét alatt ez a termék megszűntette a torokviszketést, az orrszárazságot, a rossz leheletet és még sorolhatnám. Asztmám is van és azt is segítette. Olyannyira sokat segített, hogy a lányomnak és az unokámnak is vettem. Ő is renszeresen szedi és ajánlja másoknak! Kérem továbbra is forgalmazzák ezt a terméket!"

 

Rendezés:
Streptococcus salivarius K12TM (BLIS K12™) tartalmú, eper ízű, szopogató tabletta D-vitaminnal és gyümölcscukorral. Étrend-kiegészítő készítmény.
(3x10 db 950 mg-os tabletta) Az eredeti új-zélandi termék európai vonala. 1 havi adag.
Raktáron
8.890 Ft