Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Termékek Menü

Szállítási információk

20,000 Ft felett ingyenes házhozszállítás!

Szállítási módok

A. Házhozszállítási opciók:

 1. Futárszolgálat (2 napos)
 2. Futárszolgálat (1 napos)

B. Szállítás átvételi pontokra (olcsóbb, de érte kell menni):

 1. Átvételi pont Budapest belvárosában (előre kell fizetni utalással vagy bankkártyával a webáruházban)
 2. Postánmaradó (2 napos)
 3. Postapont (2-3 nap)
 4. MPL csomagautomata
 5. Pick Pack Pont átvétel

Szállítási díjak

Szállítási mód 20,000 Ft alatt 20,000 Ft felett
A. Házhozszállítás
1) Futárszolgálat (2 napos) 1499 Ft INGYENES!
2) Futárszolgálat (1 napos) 1299 Ft INGYENES!
B. Szállítás átvételi pontokra
1) Átvételi pont Budapest belvárosában (1-3 nap) 0 Ft
2) Postánmaradó (2 nap) 1197 Ft INGYENES!
3) Postapontok (2-3 nap) 1197 Ft INGYENES!
4) MPL csomagautomata (2 nap) 1197 Ft INGYENES!
4) Pick Pack Pont átvétel 1250 Ft INGYENES!
A feltüntetett bruttó szállítási díjak minden költséget tartalmaznak!
Nincs pl. külön utánvét díj.

Részletek

Amennyiben a megrendelt termékek raktárunkban elérhetőek, és 14:00 óra előtt leadta a rendelését, még aznap postázzuk csomagját. Előre fizetéskor csomagját sikeres bankkártyás fizetés illetve beérkezett banki utalás után postázzuk.

Futárszolgálat

A futár a csomagok kézbesítését munkanapokon 8-17 óra között végzi. Telefonértésítést is kérhetünk kiszállítás előtt..A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. Ha 8-17 óra között nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű munkahelyi címet megadni. Amennyiben ez nem megoldható, akkor kérjük, válassza a délutáni, a postán maradó vagy a Pick Pack Pont szállítási módot. Szállítási idő választástól függően 1 vagy 2 munkanap.

Szombati ill délutáni kézbesítés

Egyelőre a Magyar Posta csak a nagyobb városokban vállalja a szombati (8-12) ill a délutáni (17-20) kézbesítést. Amennyiben szombati vagy délutáni kézbesítést szeretne, kérjük, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon (+36-70-418-3154), hogy az adott városban elérhető-e ezek a szolgáltatások. Szállítási idő 1 munkanap.

Postán maradó

Ha nem praktikus a csomagját egy megadott címre szállítani, kérheti a "postán maradó" opciónkat. Ebben az esetben a szállítási címet ellátó postahivatalnál tudja átvenni a csomagját. Szállítási idő 2 munkanap, vagyis miután postára adtuk a rendelését, 2 nap múlva a csomag megérkezik a szállítási helyet ellátó postahivatalba, ahol 5 napig veheti át. A posta (ill. postás) telefonon nem értesít, sms-t nem küld, "cetlit nem dob be". Ha 5 napon belül nem veszi át a csomagot, automatikusan visszafordul!

Pick Pack Pont átvétel

Hallott már a Pick Pack Pont-ról? Ha nem, akkor erről a szállítási módról részletesen a következő oldalon olvashat: Pick Pack Pont

Pick Pack Pont-os csomagokat minden nap 12 óráig adjuk át partnerünknek kiszállítás céljából. A délutáni rendelések már csak a következő nap tudnak elindulni. Budapesti átvételi pont esetén jellemzően 2 nap, vidéki helyszín esetén 3 nap alatt érkeznek meg a csomagok. Amennyiben a rendelt termékek készleten vannak, akkor az alábbi táblázatból tájékozódhat a csomag érkezésének várható időpontjáról:

 

Pick Pack Pont cím Rendelés napja Várható érkezés
Budapest Hétfő 18:00-ig Csütörtök
  Kedd 10:00-ig Csütörtök
  Szerda 10:00-ig Péntek
  Csütörtök 10:00-ig Hétfő
  Péntek 10:00-ig Kedd
  Szombat, vasárnap Csütörtök
Vidék Hétfő 18:00-ig Péntek
  Kedd 10:00-ig Péntek
  Szerda 10:00-ig Hétfő
  Csütörtök 10:00-ig Kedd
  Péntek 10:00-ig Szerda
  Szombat, vasárnap Péntek

A csomag érkezéstől számított 5 munkanapon belül veheti át a termékeket, a Pick Pack Pont nyitvatartási ideje alatt. A csomag érkezéséről automatikus e-mail értesítést kapnak a Pick Pack rendszerétől. Kérjük, figyeljék a beérkező emailjeiket illetve a spam/levélszemét mappát is!

Az átvevő helyként szolgáló Inmedio és Relay hírlap boltok illetve Avanti és oMV töltőállomások (más néven Pick Pack Pontok) átlagosan hétfőtől vasárnapig 08.00 - 20.00 óra között tartanak nyitva. A konkrét Pick Pack Pontok nyitvatartási idejét a következő listában találja: Pick Pack Pont lista letöltés

Rendelés státuszai

A rendelés státuszváltozásairól e-mailen értesítőt küldünk. Ennek segítségével a vásárló is folyamatosan értesül csomagjának aktuális állapotáról. A rendelés státusza a következő módon változik:

 1. Függőben lévő - A sikeresen feladott rendelés kezdeti státusza. Miután a vásárló a rendelés 4. lépésénél megnyomta a "Rendelés jóváhagyása" gombot, a webáruház "Függőben lévő" állapottal létrehozza a rendelést, és a feladott rendelésről automatikusan e-mailt küld a vásárló által megadott e-mail címre.
   
 2. Átutalásra vár - A rendelt termékek értékének banki átutalására várunk. Ha a rendelés során "Banki átutalás" fizetési módot választott, akkor a megrendelt termékek ellenértékének beérkezéséig a rendelés ebben a státuszban várakozik.
   
 3. Beszerzés alatt - Beérkezett rendelésben van legalább egy olyan termék, melynek beszerzése folyamatban van. A feladott rendeléseknél leellenőrizzük, hogy a rendelt termékek raktáron vannak-e. Amennyiben van olyan megrendelt termék, mely elfogyott raktárunkból, akkor kezdeményezzük a termék azonnali beszerzését. A honlapon jelzett szállítási határidők betartásával a rendelés mindaddig ebbe a státuszba marad, míg az összes rendelt termék be nem érkezik hozzánk.
   
 4. Kiszállítás alatt - A csomag kiszállítása folyamatban van. Miután partnerünknek (futár, Pick Pack Pont) átadtuk szállítás céljából az előkészítettt csomagot, akkor erre a státuszra állítjuk a rendelést. A rendelés visszamondására ilyenkor már nincs lehetőség.
   
 5. Pick Pack Ponton átvehető - A csomag megérkezett a kiválasztott Pick Pack Pontra. A rendelés csak Pick Pack Pont szállítási mód esetén kerülhet ilyen státuszba. A csomag megérkezésekor a Pick Pack Ponton "bevételezik" a termékeket. Ennek megtörténtét jelzi ez az állapot, és a csomag innentől számítva vehető át.
   
 6. Teljesítve - Csomag átvétele megtörtént. Lezárjuk a rendelést, miután a vásárló átvette a csomagot.