Termékek Menü

Gyakori kérdések

BLIS K12 genetikailag nem manipuláltA BLIS K12 baktériumtörzs genetikailag manipulált?

Nem. A S. salivarius K12 baktériumtörzs természetes, az emberek kis százalékánál természetesen jelen van a szájüregben.

Szedhetik-e gyerekek is?

Igen, A szájüregben mindenkinek van Streptococcus salivarius, mintegy 40%át alkotja az egészséges száj baktériumainak. Azonban mint minden tabletta esetében, fulladásveszély miatt 3 év alatti gyerekek számára rágótabletta formájában nem biztonságos. Azonban por formában már 12 hónapos kortól biztonságosan szedhető. Streptococcus salivarius K12-t Ausztráliában és Új-Zélandon élelmiszerként tartják nyílván, és korlátozás nélkül használható élelmiszerekben.

Oralbiotikumok terhesség allatt is biztonságosakBiztonságos terhesség esetén?

A BLIS K12 terhesség alatt is biztonságos. Streptococcus salivarius az emberi testben normális körölmények között is jelen van.

Szoptatás alatt is szedhető?

Szoptatott babák nagyszámban fogyasztanak S.saliváriust, mivel az emberi anyatejben is megtalálható. Az anya nyálának köszönhetően már szülés után pár órával minden csecsemőben megtelepednek a baktériumok.

Tagg és kutatói csoportja az új-zélandi Otagó Egyetemen jelenleg azt vizsgálják, hogy várandós hölgyek, ha a terhességük utolsó pár hetében BLIS K12 oral probiotikumot kapnak, átadják-e K12-t a gyermeküknek. Abban reménykednek, hogy a csecsemőt már születéskor egy jó baktérium populációnak kitéve velük maradhat egész életükben.

A BLIS K12 baktériumról végzett tudományos kutatásokról illetve biztonságáról itt olvashat.

Rendezés:

Streptococcus salivarius K12 tartalmú rágható tabletta, édesítőszerrel. 60 db rágótabletta.

Raktáron
7.366 Ft

Streptococcus salivarius BLIS K12® tartalmú vanília ízű szopogató tabletta, édesítőszerrel. Az eredeti új-zélandi termék. 2 havi adag.

Érdeklődjön, mikor lesz elérhető
10.287 Ft

Streptococcus salivarius BLIS K12® tartalmú menta ízű szopogató tabletta, édesítőszerrel. Az eredeti új-zélandi termék. 2 havi adag.

Érdeklődjön, mikor lesz elérhető
10.287 Ft

Streptococcus salivarius BLIS M18® tartalmú menta ízű szopogató tabletta, édesítőszerrel. 2 havi adag.

Érdeklődjön, mikor lesz elérhető
10.287 Ft

Streptococcus salivarius BLIS K12® tartalmú eper ízű szopogató tabletta, édesítőszerrel. Az eredeti új-zélandi termék. 2 havi adag.

Érdeklődjön, mikor lesz elérhető
10.287 Ft