Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Termékek Menü

Mi az a BLIS M18?

BLIS M18 egy teljesen új módja a szájhigiénia fenntartásának. A BLIS M18 az S.salivarius jótékony baktérium egyik specifikus törzsét jelöli, amelyet klinikai vizsgálatok bizonyítottak, hogy segíti a szájüreg egészségének fenntartását, folyamatos védelmet biztosítva a fogaknak és az ínynek.

Fogszuvasodás, rossz szájszag, fogínygyulladás

A szájüregben tapasztalható mindennapi problémák, mint a fogszuvasodás, rossz szájszag és fogínygyulladás a szájüregi mikroflóra kibillent egyensúlyának köszönhető. A BLIS M18 egy jótékony baktérium, amely rendszeres szájhigiéniai gyakorlatok mellett megalapozza a száj egészséges bakteriális egyensúlyát, és ezáltal természetesen védve a fogakat és az ínyt a patogénektől.

36 év kutatása igazolta eredményességét

A BLIS M18 egy olyan bakteriocin fehérjét termel, amely megakadályozza a fogszuvasodást okozó Streptococcus mutans elterjedését. Kutatások igazolták, hogy a BLIS M18:

• Segít megvédeni a fogat a fogszuvasodást okozó baktériumoktól

• Segít megvédeni a fogat a magas savtartalmú ételek okozta eróziótól

• Segít csökkenteni a fogkőképződést

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.