Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Termékek Menü

Fehérjék, aminosavak

Rendezés:

A termék az alapvető fontosságú, más néven esszenciális, a szervezet normális működése szempontjából létfontosságú L-lizin aminosavat tartalmazza. Az esszenciális aminosavakat az emberi vagy állati szervezet nem, vagy csak elégtelen mennyiségben képes előállítani.

Szállítási idő 2-3 nap
3.937 Ft

L-arginin szabad aminosavat tartalmazó kapszula

Szállítási idő 2-3 nap
3.683 Ft

A termék az esszenciális, azaz a szervezet normális működése szempontjából létfontosságú L-triptofán aminosavat tartalmazza. Az esszenciális aminosavakat az emberi vagy állati szervezet nem, vagy csak elégtelen mennyiségben képes előállítani.

Szállítási idő 2-3 nap
6.477 Ft

Borsófehérje tartalmú porkészítmény Sportolók, nehéz fizikai munkát végzők részére készült. Könnyen emészthető, magas víz- és zsírmegkötő képességgel rendelkező fehérje-készítmény.

Szállítási idő 2-3 nap
7.112 Ft

Szervezetünk fehérjéinek felépítésében résztvevő húszféle aminosav egyike az L-glutaminsav, mely elsődlegesen az idegrendszer és az agy egészséges működéséhez szükséges.

Szállítási idő 2-3 nap
6.477 Ft

A prolin a kollagén és elasztin fehérjék stabilitását biztosító, nem esszenciális aminosav. A kollagén az egyik legfontosabb szerkezeti fehérje, a kötőszövetek, izmok, ízületek, inak, porcok, szalagok és csontozat egyik alapvető összetevője.

Szállítási idő 2-3 nap
4.953 Ft

Aminosavakat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula B6-vitaminnal

Szállítási idő 2-3 nap
3.100 Ft

L-tirozin szabad aminosavat tartalmazó kapszula. Szervezetünk fehérjéinek felépítésében résztvevő húszféle aminosav egyike az L-tirozin.

Szállítási idő 2-3 nap
5.334 Ft

Szervezetünk fehérjéinek felépítésében résztvevő húszféle aminosav egyike az L-tirozin. Nem esszenciális aminosav.

Szállítási idő 2-3 nap
2.540 Ft

L-arginin, L-lizin és L-ornitin tartalmú étrend-kiegészítő kapszula. A termék 3, a szervezet normális működése szempontjából fontos, de nem létfontosságú aminosavat tartalmaz. Az arginin és a lizin a 22 fehérjeépítő aminosav egyike.

Szállítási idő 2-3 nap
3.683 Ft

Tejsavófehérje alapú italpor holland kakaóval, fruktózzal és édesítőszerrel Sportolók, nehéz fizikai munkát végzők részére készült különleges táplálkozási célú készítmény

Szállítási idő 2-3 nap
7.493 Ft