Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Termékek Menü

Fehérjék, aminosavak

Rendezés:

A termék az alapvető fontosságú, más néven esszenciális, a szervezet normális működése szempontjából létfontosságú L-lizin aminosavat tartalmazza. Az esszenciális aminosavakat az emberi vagy állati szervezet nem, vagy csak elégtelen mennyiségben képes előállítani.

Szállítási idő 2-3 nap
4.958 Ft

Szervezetünk fehérjéinek felépítésében résztvevő húszféle aminosav egyike az L-glutaminsav, mely elsődlegesen az idegrendszer és az agy egészséges működéséhez szükséges.

Szállítási idő 2-3 nap
7.837 Ft

L-arginin szabad aminosavat tartalmazó kapszula

Szállítási idő 2-3 nap
4.567 Ft

A termék az esszenciális, azaz a szervezet normális működése szempontjából létfontosságú L-triptofán aminosavat tartalmazza. Az esszenciális aminosavakat az emberi vagy állati szervezet nem, vagy csak elégtelen mennyiségben képes előállítani.

Szállítási idő 2-3 nap
12.306 Ft

Aminosavakat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula B6-vitaminnal

Szállítási idő 2-3 nap
6.457 Ft

Borsófehérje tartalmú porkészítmény Sportolók, nehéz fizikai munkát végzők részére készült. Könnyen emészthető, magas víz- és zsírmegkötő képességgel rendelkező fehérje-készítmény.

Érdeklődjön, mikor lesz elérhető
8.534 Ft

A prolin a kollagén és elasztin fehérjék stabilitását biztosító, nem esszenciális aminosav. A kollagén az egyik legfontosabb szerkezeti fehérje, a kötőszövetek, izmok, ízületek, inak, porcok, szalagok és csontozat egyik alapvető összetevője.

Szállítási idő 2-3 nap
5.944 Ft

L-tirozin szabad aminosavat tartalmazó kapszula. Szervezetünk fehérjéinek felépítésében résztvevő húszféle aminosav egyike az L-tirozin.

Szállítási idő 2-3 nap
8.077 Ft

Szervezetünk fehérjéinek felépítésében résztvevő húszféle aminosav egyike az L-tirozin. Nem esszenciális aminosav.

Szállítási idő 2-3 nap
6.096 Ft

L-arginin, L-lizin és L-ornitin tartalmú étrend-kiegészítő kapszula. A termék 3, a szervezet normális működése szempontjából fontos, de nem létfontosságú aminosavat tartalmaz. Az arginin és a lizin a 22 fehérjeépítő aminosav egyike.

Szállítási idő 2-3 nap
4.493 Ft

Tejsavófehérje alapú italpor holland kakaóval, fruktózzal és édesítőszerrel Sportolók, nehéz fizikai munkát végzők részére készült különleges táplálkozási célú készítmény

Szállítási idő 2-3 nap
8.617 Ft

Könnyen oldódó fehérje készítmény 100% tiszta, nem génkezelt barna rizsből előállítva. Szója és tejtermék mentes.

Előrendelhető
11.621 Ft