Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Termékek Menü

Szájszag ellen

Szájszag ellen

Naponta többször ellenőrzi a leheletét?

Halitosis (vagy rossz szájszag) nagyon kínos és komoly probléma azoknak, akik szenvednek tőle. Ráadásul rossz szájszag miatt senki sem szeret orvosi segítséget kérni. Hiába tette rendbe a fogorvos a fogainkat, ha mégis visszatér a szájszag, nem marad más hátra, mint eltakarni a problémát mentholos cukorkákkal vagy rágógumikkal. Azonban egy "jó" baktréium segíthet.

A szájöblítők mind a "jó", mind a "rossz" baktériumokat kiölik

A rossz lehelet szimptómáit a szájöblítők csak elfedik, megkülönböztetés nélkül kiölik mind a jó, mind a rossz baktériumokat . Azonban a baktériumok újra szaporodnak és a probléma gyorsan visszatér.

ÚJ Felfedezés!
A S. salivarius K12 baktérium
egyensúlyba hozza a száj mikroflóráját

A Streptococcus Salivarius K12 (vagy más néven BLIS K12) baktérium törzs jótékony hatásait  Dr. John Tagg az új-zélandi Ontago egyetem professzora fedezte fel. (A felfedezés történetét itt olvashatja) A BLIS K12 baktériumot tartalmazó készítmények segítik egyensúlyba hozni a száj mikroflóráját, kiszorítva a halitosist (rossz szájszagot) okozó baktériumokat, ugyanakkor  segítve a jó baktériumok térnyerését. 30 évnyi kutatással alátámasztva, BLIS K12 egy természetes megoldás a szájban található mikroflóra helyreállítására és a hosszútávú kellemes lehelet fenntartására.

"Már egy ideje kínos volt, hogy kellemetlen szájszagom van. A feleségem is gyakran panaszkodott és nagyon kellett vigyáznom nyílvánosságban, barátok előtt vagy munkahelyen. BLIS K12 egy csodaszernek bizonyult számomra, mert a baktérium okozta ínyproblémám és a rossz lehelet teljesen eltűnt."

"Csak annyit szeretnék mondani, hogy imádom ezt a terméket. A BLIS K12 mintha egy csoda lenne. Nem kell aggódnom, hogy vajon üde-e a leheletem, mert tudom, hogy a lehetem üde és a számat mindig nagyon tisztának érzem. Szép munka és gratulálok Dr. Tagg."

“Szeretném az örömömet kifejezni a termékükkel kapcsolatban... A vendéglátó iparban dolgozok és naponta több száz emberrel találkozok. Már évek óta rossz a leheletem, a mentolos cukrok és a szájvízek ellenére, amelyek már nem nagyon segítettek. Amint elkezdtem használni a terméküket, megszűnt az a szörnyű íz. Újra magabiztosnak éreztem magam, mégha közelről kellett beszélnem az emberekhez. Egészen addig nem tudod milyen jó érzés ez, amíg nem érint ez a probléma. Úgy vásárlom a terméküket, mint egy napi szükségletet. Amúgy adok a kinézetemre, miért ne költhetnék egy picit a száj higiéniámra, tudván, hogy 100%-ban számíthatok rá. Megéri!”

"Már több éve használom a BLIS K12 terméket (új-zélandon a Throat Guard márkanévvel jelzett) és hatékonyan kezelte a szájszag problémámat. Naponta egyszer szedem lefekvés előtt. Ugyanolyan rutinommá volt, mint a fogmosás, fogselyem és a nyelvtisztítás. Azóta sokkal kevesebb orr és fülproblémám van, mint előtte. Ezektől gyakran szenvedtem egy sima megfázás után. Szép munka BLIS kutatók, hogy elérhetővé tettétek ezeket a termékeket."

További tapasztalatok

Angol nyelvű videó, (magyar felírathoz meg kell nyomni a CC gombot)

Rendezés:
Streptococcus salivarius K12TM (BLIS K12™) tartalmú, eper ízű, szopogató tabletta D-vitaminnal és gyümölcscukorral. Étrend-kiegészítő készítmény.
(3x10 db 950 mg-os tabletta) Az eredeti új-zélandi termék európai vonala. 1 havi adag.
Raktáron
8.890 Ft