Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Termékek Menü

Torok-, és mandulagyulladás

Megfázás, torok és mandulagyulladások eseténGyakran fázik meg? Retteg az újabb torokgyulladástól, mandulagyulladástól?

Védje egészségének kapuját!

Étkezés illetve légzés során, a szájba számos betegséget okozó baktérium kerülhet. Valószínűleg nem meglepő, hogy a száj a védekező rendszerünk első védelmi vonala.

A száj a testünk egészségének kapuja

A száj a test egészségének kapuja. A száj a patogének belépési pontja a szervezetünkbe. Naponta több milliárd baktériummal kerülünk kapcsolatba! Patogénnak nevezünk minden betegséget okozó mikroorganizmust. Ilyen patogének például bizonyos baktériumok, vírusok és gombák.

Tények:
  1. Az emberi szervezetben 9x annyi baktérium sejt van, mint emberi sejt!*
  2. Az emberi szervezetben található baktériumok 70%-a hasznos.
  3. Az antibiotikumok kiölik mind a hasznos, mind a káros baktériumokat.

* forrás: Wikipedia

A baktériumok általában betegségeket azzal okoznak, hogy betelepülnek a test szöveteibe. Gyakran toxinokat termelnek, amelyek megmérgezik a sejteket, melyeket megszálltak. Azonban számos baktérium összhangban él az emberi szervezettel és szükségesek az emberi létezéshez, mint például az emésztést segítő baktériumok. Jellegzetesen bakteriális betegségek a mandulagyulladás, a tüdőgyulladás, és az agyhártyagyulladás.

A szájban lévő mikroflóra a védekezés első vonala

Ezekkel a patogénekkel nap, mint nap találkozunk, azonban az egészségesen működő immunrendszer megsemmisíti ezeket a patogéneket mielőt problémát okozhatnának. A szájban lévő mikroflóra a védekezés első vonala a patogénekkel szemben. Fontos része az immunrendszerünknek. A stress, betegségek és antibiotikumok hatására a szájbaktériumok egészséges egyensúlya megbomlik, ami torokgyulladáshoz, fülgyulladásokhoz és rossz lehelethez vezethet.

BLIS K12 oralbiotikum, mint a kapu őrzője

Kutató orvosok felfedezték, hogy azoknál az embereknél, ahol az immunvédelemük természetes módon tartalmazza a BLIS K12-t, ritkábban betegedtek meg. A BLIS K12 egy potens törzse annak a természetben is előforduló, jótékony baktériumnak, ami képes megbírkózni számos betegséget okozó pathogénnal, beleértve a torokfájást, a középfülgyulladást, mandulagyulladást, és egyéb felsőlégúti megbetegedéseket okozó baktériumokat.

gyakran kapok mandulagyulladást, de azóta nem volt

“Gyakran kapok mandulagyulladást, de azóta nem volt, amióta a tablettákat szedek, amint az első tünetek megjelennek.”

gyakran fáztam meg repülőgép utak után

"Gyakran fáztam meg repülőgép utak után, de mióta szedem a terméküket, egyetlen egyszer sem volt megfázásom vagy influenza. Nagyszerű termék megelőzésre. Lelkes használója vagyok a terméküknek és sok ismerősömnek ajánlottam már."

35 éve szedek orvosságokat arcüreg és orrüregi problémákra

"Több, mint 35 éve szedek orvosságokat arcüreg és orrüregi problémákra. 2 hét alatt ez a termék megszűntette a torokviszketést, az orrszárazságot, a rossz leheletet és még sorolhatnám. Asztmám is van és azt is segítette. Olyannyira sokat segített, hogy a lányomnak és az unokámnak is vettem. Ő is renszeresen szedi és ajánlja másoknak! Kérem továbbra is forgalmazzák ezt a terméket!"

További tapasztalatok

A szájhigiénia és az egészséges szájüreg fontossága

A szájüreg egészségi állapota számos információval szolgálhat a szervezetünk általános állapotáról. A száj egészsége és a szervezetünk egészsége között erősebb kapcsolat van, mint gondolnánk. Normális körülmények között a szájban baktériumok milliárdjai hemzsegnek, melynek jórésze hasznos baktérium. A szájüreg, torok, és felsőlégutak megbetegedései komoly akut és krónikus problémákat okozhatnak az emberi testben. Ezen felül egyre nagyobb bizonyossággal állíthatjuk, hogy a szájüreg gyulladásos megbetegedéseit (pl fogínygyulladás, rossz szájhigénia és egyéb szájüregi betegségek) okozó mikroorganizmusok szív és érrendszeri megbetegedéseket, koraszülést, tüdőbetegségeket és cukorbetegséget okozhatnak. Becslések szerint az átlag lakosság 85 %-nak van fogínygyulladása. Ez az egyik rizikó factor a szív és agyi infarktusok kialalkulására.

A szájban és fogakon lévő lepedék hasonlít az artériák falán lévő lepedékre. Amikor az ínyünk vérzik, ez a lepedék közvetlenül a véráramba kerülhet. A szív és érrendszeri megbetegedések több halálesetet okoznak, mint a rák. Habár a szájüregi baktériumok és a fent említett betegségek közötti kapcsolat még nem dőlt el teljesen, mindazonáltal fontos kérdéseket vet fel a “mikroflóra” szerepéről és hogy azt miként tudnánk szabályozni probiotikus kezelésekkel.

Rendezés:
Streptococcus salivarius K12TM (BLIS K12™) tartalmú, eper ízű, szopogató tabletta D-vitaminnal és gyümölcscukorral. Étrend-kiegészítő készítmény.
(3x10 db 950 mg-os tabletta) Az eredeti új-zélandi termék európai vonala. 1 havi adag.
Raktáron
8.890 Ft