Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Termékek Menü

Legújabb bejegyzések

Elindítottuk "Orvos válaszol" rovatunkat!  Mostantól lehetőség van kérdések feltételére szakértőinknek. Szakértőink között tudhatjuk Dr. Sztanics Ildikó fogorvost, Lakos Péter klinikai dentálhigiéniás szakértőt illetve gyógynövényekkel való kérdésekkel kapcsolatban Lakos Antal természetgyógyász-fitoterápeutát.

A kiszámíthatatlan, veszélyes gyulladás megelőzése végett sok szülő gyakran megoperáltatja panaszmentes gyermekének vakbelét vagy manduláját, ám egy új vizsgálat arra utal, hogy ennek korai felnőttkorban megjelenő infarktus lehet a következménye.

Egy friss, 2013-as tanulmány újabb információkkal szolgál a BLIS K12 probiotikum jótékony hatásairól. 83%-os sikerráta a visszatérő fül-,torok-, és mandulagyulladások megelőzésében.

Fogorvosok és dentálhigiénikusok körében is egyre népszerűbbek a szájüregben ható probiotikumok. Pár hete fejeződött be egy újabb tanulmány, ami ismételten igazolta pozitív hatásukat. Az alábbi cikkben neves szakemberek szólalnak fel a szájüregi probiotikumok használata és széleskörű ajánlása mellett.