Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Termékek Menü

Pick Pack Pont

A már 5 éve működő Pick Pack Pont szolgáltatás használatával nem csak időt és pénzt takarít meg, de a környezetet is óvja. A Pick Pack Pont szállítási mód a következők miatt lehet előnyös Önnek:

 • Szabadság - Mindenkinek útba esik egy Pick Pack Pont, ahol a nyitvatartási időtől függően akár éjjel-nappal átvehető a csomag. Az üzletek nagy része bankkártyát is elfogad, de természetesen készpénzzel is lehet fizetni – a választás az Öné. A csomag akár 5+5 munkanapig vár Önre az átvételi ponton – akkor, ott és úgy veheti át rendelését, ahogyan Önnek a legkényelmesebb!
 • Környezettudatosság – A csomagok gyűjtőjáratokon utaznak az átvételi pontokra, nincs szükség az utakat még zsúfoltabbá tevő extra járatok indítására. Éves szinten a szolgáltatás használatával 1275 tonna szén-dioxid kibocsátásától kíméljük meg környezetünket, levegőnket és vizeinket – ez annyi amennyit 25.000 db felnőtt fa szűr ki a levegőből egy év alatt! o Kedvező ár – A Pick Pack Pont nem csak kényelmes, de egyben költséghatékony is. A több mint 600 pontból egy Önnek is biztosan útba esik!
 • Emberközpontúság – Több ezer munkahely megtartásához járul hozzá azzal, hogy átvevőpontjaink egyéb szolgáltatásait is használja a csomagátvétel során. A Pick Pack Pont színvonalas átvevőpontjain kollegáink segítenek abban, hogy csomagját gyorsan, biztonságosan átvegye. Amennyiben bármilyen problémája adódna az átvett csomaggal kapcsolatosan, az árushely dolgozói és telefonos ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll. Ismerje meg a Pick Pack Pont világát! A Pick Pack Pont kényelmes, kedvező árú, megbízható személyes csomagátvételt biztosít az ország 190 városában, több mint 600 Pick Pack Ponton. A minőségi, hosszan nyitva tartó átvevőpontokon Ön napi teendőihez igazodva, akár 5+5 munkanapig átveheti az online megvásárolt termékeket.
 • Országos, minőségi Pick Pack Pont-hálózat Keresse meg az Önnek legkényelmesebb Pick Pack Pontot itt: http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont

Pick Pack Pont hálózat

Így néz ki a Pick Pack Pontos csomagátvétel:

 1. Miután a webáruházban kiválasztotta a megrendelni kívánt termékeket, a szállítási módnál válassza ki a több mint 600 pont közül an Önnek leginkább megfelelőt.
 2. Adja le a rendelését.
 3. A webáruházunk üzenetet küld Önnek, amikor átadja a csomagot a Pick Pack Pont logisztika részére
 4. A csomag útja nyomon követhető a webáruházunktól kapott üzenetben található azonosító kód megadásával a www.pickpackpont.hu oldalon
 5. Ha a csomagja megérkezett az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont-ra:
  • A PICK PACK PONT rendszere e-mail üzenetet küld a pontra érkezésről. Kérjük ellenőrizze a SPAM vagy Levélszemét mappát is, mert visszajelzéseink szerint gyakran oda érkezik a levél. A csomag az értesítést követő 5+5 munkanapon keresztül érhető el
  • Akár éjjel-nappal átvehető a csomag és a legtöbb helyen bankkártyát is elfogadnak
  • A nyitva tartást és a fizetési lehetőségeket az alábbi linken tekintheti meg: http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont

Szállítási díjak

Megrendelés összege (bruttó) Szállítás díja (bruttó)
0-19.999 Ft-ig 990 Ft
20.000 Ft-tól INGYENES

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát. A munkanapon 17:00 -ig megrendelt termékeket Budapesten 3-4 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 4-5 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -on. Fontos: az átvételkor – az Ön biztonsága érdekében – szükséges hogy igazolja személyazonosságát.