Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Termékek Menü

Tájékoztató a MasterPass fizetési módról

Egyszerű lépés, nagyszerű dolgokhoz 

Mi a MasterPass™? 

A MasterPass egyszerű, kényelmes és megbízható digitális tárca, amellyel gyorsan és biztonságosan vásárolhat világszerte több ezer MasterPass elfogadóhelyként működő online kereskedőnél. 

Hogyan működik? 

A digitális tárca egyetlen biztonságos helyen tárolja az Ön fizetési és házhozszállítási információit, így biztonságossá és egyszerűvé teszi az online bankkártyás vásárlást. A MasterCard által fejlesztett MasterPass ingyenes, használata egyszerűen megkezdhető, könnyen telepíthető, és mindenhol fizethet vele online, ahol a MasterPass gombot látja a fizetési lehetőségek között.

  • Több idő marad vásárlásra: a fizetés gyors és egyszerű online fizetés okostelefonjára telepített alkalmazáson keresztül.
  • A MasterCard online tárolja a vásárlók személyes és banki adatait, így a webáruházakban ezeket nem kell megadnia.
  • A mobilján, titkos mPIN kódjával hagyhatja jóvá a fizetést.

Hogyan lehet saját MasterPass-képes digitális tárcája?

Töltse le, telepítse és indítsa el valamelyik MasterPass-képes digitális tárca mobilalkalmazást. Magyarországon aktuálisan elérhető MasterPass-képes digitális tárcák: www.mastercard.hu>>szolgáltatások>>MasterPass

Regisztrálja benne MasterCard, CVC2 kóddal ellátott Maestro, Visa vagy American Express kártyáját az alkalmazásban található lépéseket követve. A regisztráció során válasszon magának egy saját, titkos mPIN kódot.

Miért előnyös MasterPass-szal fizetni?

Egyszerű Vásároljon egyszerűen: a MasterPass-szal elég egyszer megadnia az adatait, nem kell minden egyes vásárláskor újra begépelnie őket, így a hibalehetőség is csökken.

A fizetési oldalon egyetlen kattintással fizethet. A MasterPass digitális tárcájában elegendő egyszer megadni bankkártyáinak vagy hűségkártyáinak* adatait, illetve számlázási és házhozszállítási információkat. Ezután bármikor biztonsággal hozzáférhet a kártyáihoz és további adataihoz, amikor a MasterPass-al fizet.

Megbízható Vásároljon a MasterPass-szal, és élvezze a MasterCard stabil, többszintű biztonságának előnyeit!

További információk: ​http://www.mastercard.hu/masterpass